Aanbod
Posters, reclameborden, displays, stickers ... Wat je ook digitaal wilt laten drukken,
Pübli-Royal regelt het voor je. Pübli-Royal weet namelijk als geen ander dat je extra
opvalt door de hoogst mogelijke kwaliteit drukwerk aan klanten aan te bieden.

Daarom hebben we gekozen voor de geavanceerde drukpersen van Océ en Canon. Zo
kun je bij Pübli-Royal terecht voor het drukwerk van allerlei soorten reclame-uitingen
en andere vormen van communicatie.

Digitaal drukken biedt veel mogelijkheden en onderscheidt zich middels:
 • Binnen 24 uur leverbaar
 • Kleine oplages (vanaf 1 exemplaar)
 • Vaste lage kosten
 • Gepersonaliseerd drukwerk, alles mogelijk op maat!
Ontdek hieronder onze diensten. Wil je meer weten of krijg je graag advies op maat? Aarzel niet om ons te contacteren!
 Posters Van luxueuze posters op affichepapier tot budgetvriendelijke papieren posters die uw plakploeg met behangerslijm ophangt. Pübli-Royal is uw geknipte partner voor posters in alle vormen en formaten. Bovendien drukken wij de posters voor uw stoepborden op waterbestendig materiaal, zodat u ze met een gerust hart buiten zet.

Posters

Van luxueuze posters op affichepapier tot budgetvriendelijke papieren posters die uw plakploeg met behangerslijm ophangt. Pübli-Royal is uw geknipte partner voor posters in alle vormen en formaten. Bovendien drukken wij de posters voor uw stoepborden op waterbestendig materiaal, zodat u ze met een gerust hart buiten zet.
 Reclameborden Moet uw promo- of signalisatiemateriaal lang meegaan? Veelvuldig herbruikbaar zijn? En een stijlvolle, strakke uitstraling hebben? Dan zijn panelen en borden uw beste optie. Vertrouw op uw specialist in visuele communicatie: Pübli-Rpyal. U krijgt een snelle levering en uitstekende printkwaliteit. Kies uit panelen en borden om op te hangen of met een voet.

Reclameborden

Moet uw promo- of signalisatiemateriaal lang meegaan? Veelvuldig herbruikbaar zijn? En een stijlvolle, strakke uitstraling hebben? Dan zijn panelen en borden uw beste optie. Vertrouw op uw specialist in visuele communicatie: Pübli-Rpyal. U krijgt een snelle levering en uitstekende printkwaliteit. Kies uit panelen en borden om op te hangen of met een voet.
 Stickers Uw boodschap moet blijven plakken, maar u boort liever geen gaten om een paneel of bord op te hangen? En u droomt van promotie-, signalisatie- of decoratiemateriaal dat licht en gemakkelijk vervoerbaar is? Kleed uw zaak, evenement of tentoonstelling dan aan met stickers. Wij snijden ze in uw gekozen vorm – hoe gek die ook is. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Bovendien kiest u tussen permanente en tijdelijke, herbruikbare stickers.

Stickers

Uw boodschap moet blijven plakken, maar u boort liever geen gaten om een paneel of bord op te hangen? En u droomt van promotie-, signalisatie- of decoratiemateriaal dat licht en gemakkelijk vervoerbaar is? Kleed uw zaak, evenement of tentoonstelling dan aan met stickers. Wij snijden ze in uw gekozen vorm – hoe gek die ook is. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Bovendien kiest u tussen permanente en tijdelijke, herbruikbare stickers.
 Immoborden Wij leveren immoborden in een aantal formaten. U kunt vertrouwen op een snelle levertijd, en mocht u een spoedbestelling hebben, dan zijn wij daar zeker op ingericht. Als makelaar met veel panden in behandeling kan het zeer voordelig zijn om immoborden te drukken in grotere aantallen. Wij kunnen u interessante kortingen aanbieden.

Immoborden

Wij leveren immoborden in een aantal formaten. U kunt vertrouwen op een snelle levertijd, en mocht u een spoedbestelling hebben, dan zijn wij daar zeker op ingericht. Als makelaar met veel panden in behandeling kan het zeer voordelig zijn om immoborden te drukken in grotere aantallen. Wij kunnen u interessante kortingen aanbieden.
 Packaging Pübli-Royal biedt je hier kant en klare vormen voor mappen, displays, doosjes en andere producten die we ontwikkeld hebben. Een gamma dat iedere dag uitbreidt. Brengt een bepaalde vorm je op een idee, maar wens je maatwerk? Contacteer ons, we werken het graag samen met je uit!

Packaging

Pübli-Royal biedt je hier kant en klare vormen voor mappen, displays, doosjes en andere producten die we ontwikkeld hebben. Een gamma dat iedere dag uitbreidt. Brengt een bepaalde vorm je op een idee, maar wens je maatwerk? Contacteer ons, we werken het graag samen met je uit!
 POS materiaal Point of sales materialen: wobblers, toonbankdisplays, folderdisplays, vloerstickers, roll-up banners, grote cut out figuren met voet, palletwraps, dozen en sokkels … Wij verzorgen ook logistiek en dispatching naar retailoutlets, dealernetwerken, …

POS materiaal

Point of sales materialen: wobblers, toonbankdisplays, folderdisplays, vloerstickers, roll-up banners, grote cut out figuren met voet, palletwraps, dozen en sokkels … Wij verzorgen ook logistiek en dispatching naar retailoutlets, dealernetwerken, …
 Overige Pübli-Royal drukt op 101 materialen om jouw marketingboodschap te laten opvallen. Let wel: het materiaal mag niet dikker zijn dan 5 cm en dient ook vlak te zijn. Bovendien kunnen we het, afhankelijk van het type materiaal, ook snijden.

Overige

Pübli-Royal drukt op 101 materialen om jouw marketingboodschap te laten opvallen. Let wel: het materiaal mag niet dikker zijn dan 5 cm en dient ook vlak te zijn. Bovendien kunnen we het, afhankelijk van het type materiaal, ook snijden.
Pübli-Royal bied nog veel meer diensten dan hierboven vermeld. Voor een volledige opsomming van onze diensten kan je hier terecht. Heb je hiertussen nog niet gevonden wat je zocht? Geef ons een seintje en wij kijken wat we voor je kunnen doen ...

Ontdek meer